Contactgegevens 

Recomm
Wijershoflaan 48
6042 NJ Roermond
(+31) 6 24 33 17 00
resultaat@recomm.nu
www.recomm.nu

U hebt een fantastisch product of een perfecte dienst. Als ondernemer of manager staat u met uw voeten in de klei en bent druk met organiseren, regelen, bijsturen van uw onderneming. Tóch bent u niet helemaal tevreden met uw resultaten en wilt u meer nieuwe klanten of een hogere omzet bij bestaande klanten. Of dat uw klanten u simpelweg een hogere waardering geven zodat ze trouw blijven en een goede ambassadeur voor u zijn.

Hierin zijn wij uw partner. Want onze missie is:
Ondernemers vooruit helpen met resultaat gericht ondernemen.

In onze visie behalen ondernemers meer resultaat als de werknemers als een team functioneren, waarin iedereen de juiste klantgerichte houding heeft vanuit gezamenlijk gedragen klantwaarden en gemotiveerd is resultaatgerichte actie te ondernemen.

Wij helpen u, uw commerciële ambities en resultaten te verwezenlijken. Dit doen wij door het geven van verkoopondersteuning, training en coaching in klantgerichtheid en uw organisatie zodanig in te richten dat de klant en het resultaat centraal staan. Wij onderscheiden ons doordat we het beste uit uw medewerkers halen en hen actief betrekken bij veranderingen en training en coaching afstemmen op de individuele behoeften.

Meer weten over ons? Veel leesplezier op de website!