Tips telefonisch acquireren!
Bel twee keer;
1' voor naam contactpersoon
2' voor het echte gesprek
Stuur vooraf geen mailing
Zorg voor een aanleiding
Wek snel interesse
Verkoop geen product
Lever een afspraak
 

 

Contactgegevens 

Recomm
Wijershoflaan 48
6042 NJ Roermond
(+31) 6 24 33 17 00
resultaat@recomm.nu
www.recomm.nu


Telemarketing & acquisitie

Telefonisch klanten en prospects benaderen voor het maken van een afspraak om producten en diensten te verkopen is een relatief goedkoop, zeer effectief en doelgericht instrument. Toch wordt dit binnen de meeste ondernemingen niet, onvoldoende of slechts incidenteel toegepast. Hoe dit kan?

De meest ervaren en getalenteerde verkopers, vertegenwoordigers en accountmanagers vinden het pro-actief telefonisch benaderen van prospects, maar ook bestaande klanten, moeilijk. Doordat men dit vak niet goed beheerst krijgt men snel een afwijzing waardoor het bellen gauw aan de kant geschoven wordt. Ook laat bellen zich vaak moeilijk combineren met de drukke werkzaamheden en het feit dat uw mensen veel onderweg zijn. Deze combinatie maakt dat bellen niet leuk is.

Onze telemarketeers vinden bellen wél leuk. Hierdoor bellen ze met veel enthousiasme en gaan ze door waar uw eigen medewerkers ophouden. Doordat onze telemarketeers geen onderdeel van uw onderneming zijn voelen ze zich niet bezwaard of aangevallen indien de klant geen interesse toont. Hun motivatie om een volgend telefoongesprek te starten blijft hoog. Onze medewerkers hebben de nodige levens- en werkervaring en zijn onafhankelijk. Zij hebben de gave ontwikkeld om te luisteren in plaats van de drive om argumenten uit te wisselen. Hierdoor zijn zij in staat signalen van de klant op te vangen en om te zetten in succesvolle bezoekafspraken.

Is telemarketing ook voor mijn onderneming geschikt?

Het antwoord op die vraag is ja. Elke onderneming die moeite heeft met het benaderen van klanten en prospects, ongeacht de reden daarvan, is bij Recomm aan het juiste adres. Samen met u stellen we vast welke klanten benaderd moeten worden, gebruik makend van beschikbare databases. Onze telemarketeers verdiepen zich in; uw onderneming, uw unique selling points, uw markt en bereiden elk gesprek goed voor door vooraf informatie van de klant te bestuderen. Wij bellen namens u. Zo blijven we dichtbij en betrokken.

Desgewenst doen wij ook het eerste bezoek aan de potentiële klant voor u. Wij leggen de eerste contacten en maken zo de weg vrij voor uw specialisten.

Laat ons uw mensen in stelling brengen en neem contact met ons op!

Contactgegevens | Wijershoflaan 48 | 6042 NJ Roermond | (+31) 6 24 33 17 00 | resultaat@recomm.nu